Фернандо Каранга вече е в ЦСКА, но ръководството му готви наказание


Фернандо Каранга вече е в ЦСКА, но ръководството му готви наказание
Снимка: БГНЕС

2851 0

Голмайстор №1 в Първа лига Фернандо Каранга се присъедини към лагера на съотобниците си от ЦСКА в Сандански. След като кацна днес на летище "София", той се насочи към югозападния град, където се провежда първата част от подготовката на "червените".

"Фернандо Каранга се присъедини към съотборниците си на лагера в Сандански. Голмайсторът получи разрешение за по-дълга почивка още преди да се прибере в родината си за празниците, за да уреди документите си със свои имоти в Бразилия. Той пристигна в България 3 дни след първоначално уговорените, заради което ще си понесе съответната санкция.

От утре Каранга ще се включи в тренировъчния процес, като до заминаването на отбора за Испания след седмица той ще се готви по индивидуална програма и рядко ще се включва в колективните занимания", пише официалният сайт на "червените".

Драмата около името на нападателя беше свързана със слуховете, че той има предложение от Китай, което иска да приеме. Засега обаче Каранга остава играч на втория в класирането на Първа лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички