Десподов: Ел Маестро ни повиши тон на почивката, заслужавахме да спечелим


Десподов: Ел Маестро ни повиши тон на почивката, заслужавахме да спечелим
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

3473 0

Нападателят на ЦСКА Кирил Десподов смята, че "червените" са заслужавали повече да стигнат до победа в мача с Лудогорец, завършил при равен резултат 1:1. Голмайсторът за армейците разкри, че старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро е повишил тон на почивката.

"Доста тежък мач. Мисля, че заслужавахме повече победата, тъй като имахме повече положения от Лудогорец. През първото играхме доста добре също. Не очаквахме голът на съперника от статично положение, но важното е, че успяхме да върнем гола", сподели Десподов.

"Треньорът повиши тон на играчите на почивката, без да преувеличава. Каза ни да се опитаме да не правим грешки. Радвам се, че не се влоши контузията и успях да играя в този мач. Ръководството решава дали ще съм тук и през пролетта. Аз се раздавам за отбора и ако те решат след края на полусезона, ще говорим какви са вариантите", добави още той.

Не искам да коментирам разликата в точките,не съм аз човекът, който трябва. Ръководството решава дали аз ще съм тук и през пролетта. Аз се раздавам и играя, но шефовете ще вземат решението. Накрая се случиха нормални неща, от които на феновете почна да им писва. Не мога да ги коментирам”, завърши крилото на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички