Бодуров вече изгоря за картони, под заплаха са още четирима


Бодуров вече изгоря за картони, под заплаха са още четирима
Снимка: БГНЕС

3491 0

Бранителят на ЦСКА Николай Бодуров ще пропусне първия кръг от плейофите на Първа лига. Срещу Левски той получи 5-ия си жълт картон този сезон и правата му ще бъдат спрени за една среща. Бодуров обаче ще е на линия за двубоя с Лудогорец, който е от втория кръг на Топ 6.

Вече цели четирима играчи на ЦСКА пък са само на картон от наказание. В дербито Малинов получи 12-ия си жълт и при още един ще бъде наказан за цели 3 мача според правилника на БФС.

Каранга пък е с 8 картона и при нов ще изгори за 2 срещи.

Заплашени от санкция вече са и Десподов и Манолев. Те имат по 4 жълти картона - 3 за първенство и по един, изработен в 1/4-финала за купата с Лудогорец. При още една санкция правата им ще бъдат спрени за по 1 мач.

Така футболистите на ЦСКА ще трябва да са изключително внимателни в първия кръг от плейофната фаза, за да се предпазят от наказания за сблъсъка с Лудогорец след това. Главният мениджър на клуба Стойчо Стоилов неведнъж заяви, че много картони се показват умишлено на ЦСКА с цел отборът да бъде уязвен в ключовите двубои за титлата в плейофната фаза.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички