Бодуров: Борим се и на двата фронта до последно


Бодуров: Борим се и на двата фронта до последно
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

994 0

"Нямаме по-голям приоритет, борим се и на двата фронта. И титлата, и Купата са важни за нас, искаме да вземем и двете". Това обяви централният защитник на ЦСКА Николай Бодуров след победата над Левски с 1:0 в дербито от Първа лига.

Бодуров призна, че се е изненадал, че теренът на Националния стадион е в толкова лошо състояние заради дъжда днес.

"Учудих се, честно казано, защото на мача с Франция валеше доста повече дъжд и теренът беше много по-добре. Имаше толкова много локви, просто не се играеше футбол. Не знаеш топката дали ще тупне, дали ще спре", сподели той след двубоя.

"Ние се борим на двата фронта до последно, докато имаме шансове. Всяка победа и всеки три точки са важни. Няма значение дали играем добре или не, за мен са важни трите точки в тези мачове", каза още бранителят.

"Знаехме, че ще гледат да рушат играта. Ако беше хубав теренът, щеше да е много по-добре за нас, защото ние искаме да играем футбол. На този терен се изравниха силите, но не искам да коментирам Левски. Божа работа е дали ще вземем нещо или не", допълни Бодуров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички