Белчев: Може да вземем още нови, но не на всяка цена


Белчев: Може да вземем още нови, но не на всяка цена
Снимка: БГНЕС

1054 0

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев заяви, че е доволен от селекцията на този етап. "Червените" се подсилиха с три нови попълнения - колумбийският нападател Жеан Карлос Бланко, холандският плеймейкър Роланд Алберг, както и бразилецът Джеферсон.

Белчев сподели, че е възможно да бъдат привлечени още футболисти, но не на всяка цена.

"Доволен съм от футболистите, които привлякохме. Следяхме ги от много време. Намерим ли играчи, които смятаме, че ще ни свършат работа, ще имаме още нови попълнения. Но не на всяка цена. Нямам информация за изходящи трансфери. Със сигурност има интерес към наши футболисти, но смятам, че трансфери няма да има", обяви Белчев.

Наставникът на столичани сподели и причините, поради които нападателят Фернандо Каранга все още не се е присъединил към тима.

"Каранга е в Бразилия. Освободил съм го поради лични причини, но го чакаме да се присъедини към нас".

Специалистът разкри в кои компоненти на играта ЦСКА трябва да надгради, за да продължат добрите резултати и през пролетния полусезон.

"Искам да изглеждаме по-компактни. Трябва да имаме по-голямо самочувствие, когато топката е в нас. Надявам се да реализираме положенията, които създаваме, както и да оползотворим усилията на целия отбор до момента. Всичко си зависи от нас. Първо трябва да направим една пълноценна подготовка и да нямаме контузии по време на тренировъчния процес. Накрая всички трябва да сме готови, защото ни предстои един много натоварен полусезон. Най-важното е да имаме един добър колектив. Искам да убедя футболистите, че това, което искам, е правилно и е полезно за ЦСКА", коментира той.

Относно амбициите на ЦСКА за спечелването на първенството, както и възможността тимът да участва в европейските клубни турнири, той бе категоричен: "Има хора, които се занимават с участието ни в европейските турнири. Клубът и ръководството правят всичко възможно това да се случи.

"2017 година беше добра за мен. Наградата, която получих, е индивидуална, но тя е благодарение на целия треньорски щаб, както и на футболистите. Най-важното е май месец наградата да не е индивидуална, а отборна", обобщи Стамен Белчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички