Вуцов: Страх от Санкт Пьолтен? Не отиваме да ни колят!


Вуцов: Страх от Санкт Пьолтен? Не отиваме да ни колят!
Снимка: БГНЕС

3227 0

Отборът на Ботев (Пловдив) не изпитва страх при заминаването си за Австрия, където ще играе мач реванш срещу Санкт Пьолтен във втори квалификационен кръг на Лига Европа. В първия мач на българска земя "жълто-черните" се наложиха с 2:1.

"Очакваме труден двубой. Не ни е страх, не отиваме да ни колят. Ако издържим физически, съм убеден, че няма да имаме проблеми с резултата. Притеснява ме, че бягаме по-бавно. Гледахме 3-4 записа. Очакваме да играят различно от това, което видяхме в първия мач. В домакинските си двубои са по-агресивни в предни позиции. Ако издържим на пресата и вкараме ранен гол, ще си направим и живота, и мача по-лесни", коментира треньорът Велислав Вуцов на летище "София".

Вуцов отрече отборът да страда от финансови проблеми след случващото се с КТБ.

"Финансови проблеми няма! Не се е усетило. Но проблемът е несигурността и бъдещето на отбора. Но тази обстановка мотивира както мен, така и играчите. Не знам дали Цветан Василев ще е на трибуните. Дай Боже да дойде и да го зарадваме", надява се той.

Ако Ботев преодолее този съперник, ще се изправи срещу холандския ПСВ в следващия етап.

Групата, с която Ботев замина за Австрия, е следната:

Адам Стаховяк, Михаил Иванов, Филип Филипов, Йордан Христов, Лазар Марин, Владимир Айтов, Радослав Терзиев, Серджан Лукин, Росен Колев, Милен Гамаков, Томаш Иршак, Мариян Огнянов, Божидар Васев, Алесандру Куртеан, Серкан Юсеин, Иван Цветков, Цветелин Чунчуков, Боримир Карамфилов

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички