Представиха Митов като треньор на "Ботев", феновете не го искат


Представиха Митов като треньор на "Ботев", феновете не го искат
Снимка: БГНЕС

1262 0

Спортният директор на "Ботев" Пловдив Михаил Мадански представи Николйа Митов като новия старши треньор на пловдивчани. 

"Много съм щастлив, Ботев е един от най-добрите отбори в България, обичан отбор, и за мен е чест да водя такъв отбор. Аз приемам това, което казват феновете, но доверие не се купува. Доверие се постига с работа, искам някой ден, когато си тръгна, хората да кажат, че са били радостни, че съм бил треньор на Ботев", заяви Митов.

Феновете на "Ботев" обаче не са доволни от неговото назначаване, съобщава Plodiv Derby.Десетина фенове на Ботев Пловдив не дочакаха първата тренировка на тима, която е от 18:00ч. и привикаха току-що представения Николай Митов на разговор. Митов излезе от съблекалнята и дойде при феновете!

Кадър на Барса ще възражда "Ботев" (Пд)

"Махай се, говедо. Ето ти метла, измети се сам. Не си желан. Ще бъдеш тероризиран както на стадиона, така и извън него, докато си в нашия клуб. Някой може да не идват на стадиона докато ти си тук, но други ще сме на всеки мач и ще те плюем, обиждаме и целим с каквото имаме под ръка, докато не се махнеш. Разбери, не те искаме в нашия клуб. Не ни интересува колко си работлив, какви са ти плановете, и така нататък. Не те познаваме, не те мразим. В Ботев просто място за говеда като теб няма. Ти си едно футболно недоразумение! Отивай си в Септември. Работи си спокойно и си вади прехраната. Тук не си желан. Днес ти го казваме като на човек, от утре няма да е така" категорични бяха привърженици на Ботев, които пробваха да влезнат и на пресконференцията, но не бяха допуснати.

 Тренировката на Ботев Пловдив от 18:00 часа ще бъде отворена смо за журналисти, а заниманието ще е на терен номер 2, който е максимално отдалечен от всички огради на комплекса в Коматево.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички