Ботев Пловдив подписа с трима нови в последния ден от трансферния прозорец


Ботев Пловдив подписа с трима нови в последния ден от трансферния прозорец
Снимка: Alexander Karamfilov / LAP.bg

723 0

Отборът на Ботев Пловдив обяви официално на своя уебсайт и в социалните мрежи, че е подписал с трима нови футболисти - става дума за дошлите на проби през зимата - Кристиян Начукву, Джон Емануел и Нехемие Кинтунту, които бяха следени зорко от ръководството на "жълто-черните".

Изглежда тримата футболисти са впечатлили и са били възнаградени с договори. От Пловдив пък обявяват новината в последния ден от зимния трансферен прозорец в Първа лига.

Тримата нови в Ботев Пловдив са факт

Още: Официално! Ботев Пловдив с любопитна сделка: Привлече голям талант, но ще изчака (СНИМКА)

Съобщението на Ботев Пловдив за новите

"Трима футболисти преминаха успешно своите пробни периоди в клуба и подсилват състава на Душан Керкез.

Това са играчите Кристиян Начукву, Джон Емануел и Нехемие Кинтунту. Техните качества бяха наблюдавани от спортно-техническото ръководство на Ботев и спортния директор Артур Платек.

Кристиян Начукву е роден на 27 декември, 2005г. и е офанзивен футболист който играе по крилото. Начукву изпъква със своята бързина, техничност и трудолюбивост.

Джон Емануел е роден на 1 август, 2005г. и е централен защитник, който може и да играе като дефанзивен полузащитник.

Начукву и Емануел бяха част и от Виста (Геленджик). И двамата футболисти взеха участие в летния турнир „Botev Cup“, като те станаха част от „най-добрия отбор“ на турнира, а Кристиян спечели призата за „Най-добър нападател“ в надпреварата.

Двамата нигерийци взеха участие в зимния подготвителен лагер на „жълто-черните“ в Турция. С представянето си на терена те успяха да спечелят доверието на старши треньорът Душан Керкез и заслужиха своето място в отбора.

Нехемие Кинтунту е конгоански офанзивен футболист. Роденият на 26 май, 2005г. играч е преминал през академията на елитния испански клуб Атлетико Мадрид. Кинтунту прекара двумесечен пробен период в Ботев. Той взе участие и в няколко приятелски срещи на „канарчетата“.

ПФК Ботев приветства тримата футболисти и им пожелава здраве, щастие и успехи с „жълто-черния“ клуб", пишат пловдивчани.

Още: На фона на скандалите: Ботев Пловдив стори нещо невиждано в цялата си история

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички