Крути мерки по сигурността за Ботев - Локомотив (Пд)


Крути мерки по сигурността за Ботев - Локомотив (Пд)
Снимка: Оф. сайт на Ботев (Пд)

1111 0

Изключително строги мерки за сигурност ще предприеме полицията в Пловдив за дербито в събота между Ботев и Локомотив, което е от 18:30 часа на базата в Коматево. Както е известно, сблъсъкът бе определен за високо рисков и поради този факт след промените в Закона за опазване на обществения ред билети няма да се продават в деня на двубоя.

Органите на реда са предупредили, че ще бъдат прилагани всички мерки по новия закон, феновете няма да могат да влизат дори и със запалки на стадиона, като ще бъдат щателно пребърквани. Всички ще влизат срещу лична карта.

Знамената и плакатите на феновете ще бъдат стриктно проверявани и ще бъдат допускани само такива с надписи в подкрепа на отборите. 500 полицаи ще охраняват дербито, като МВР има готовност за още сили при необходимост. На мача се очакват около 3500 фенове. На гостуващата "черно-бяла" агитка бяха дадени 350 талона, или 10 процента от капацитета на стадиона в Коматево.

Нито представителите на Ботев, нито тези на Локо са заявили фенско шествие преди дербито.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички