Стойчо Младенов си пожела финал за Купата и обяви би ли станал пак треньор


Стойчо Младенов си пожела финал за Купата и обяви би ли станал пак треньор
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1043 0

Оперативният директор на ЦСКА 1948 - Стойчо Младенов, коментира жребия на тима в 1/16-финалите на Купата на България, който отреди да се изправят срещу Марица (Пловдив). Според него съперникът не бива да бъде подценяван.

"Никой да не си мисли, че това е лек противник. Максималисти сме и който не издържа на напрежението, значи няма място в нашия клуб. Надявам се ние да отидем на финал", започна доскорошният треньор. И коментира неубедителното начало на сезона за тима.

"Не тръгнахме добре, но надявам се да завършим още по-добре от миналата година. Многото футболисти, които взехме, им е нужен период на адаптация, повечето не успяха. Честата смяна на треньорите влияе спортно-технически на състезатели, всичко е едно съчетание на обстоятелствата - искаме много бързо да станат нещата", продължи той.

Младенов е категоричен, че няма да стане треньор отново. "Никога не казвай никога, но аз наистина съм приключил с треньорството, не бих си причинил тази болка отново. Знам с какво неуважение се отнасят собствениците. Професията треньор трябва да се узакони, и то от най-високо ниво. Треньорът е едно нищо", каза още той. А ето пълния жребий за 1/16-финалите за Купата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички