Работилият с Гонзо - Георги Василев: Виждам развитието му, може да успее в БФС


Работилият с Гонзо - Георги Василев: Виждам развитието му, може да успее в БФС
Снимка: БГНЕС

664 0

Като президент на БФС Георги Иванов-Гонзо си е поставил амбициозни цели, но е в състояние да ги изпълни. В това е убеден бившият му треньор в Левски - Георги Василев-Гочето. Той изрази надежда, че феновете ще осъзнаят, че за да настъпят промени във футбола ни, е нужно време.

Подкрепа за Гонзо от бивш треньор

"Той винаги е имал силен характер и не се е плашел да работи за постигането на целите, които си е поставял. Бих искал да съм предпазлив в прогнозите си доколко ще успее да изпълни целите си, защото това не зависи само от него, а от много фактори.

Изпълнението на целите му не зависи само от него, казва Гочето

Но аз го наблюдавам отдавна и виждам развитието му и след края на състезателната кариера. Той натрупа опит като ръководител и в клубове, както и в БФС в последните години, запознат е отвътре с процесите във футбола ни", заяви пред "България Днес" Василев.

Ще му трябва време, предупреди Гочето

"Трябва да си подбере и хората, с които да работи, които гледат в същата посока като него. Но ще трябва време, разбира се. Дано и феновете го осъзнаят, защото работата с юношите ще даде резултати в мъжкия футбол след години. Няма как да бъдат намалени чужденците в клубните ни отбори, освен с качествени наши млади футболисти, това е истината", допълва Гочето.

"Колкото до стадионите и базите, БФС трябва да работи усилено с държавата и общините, защото нито той, нито клубовете имат възможността да се справят с този проблем сами", каза още единственият треньор, печелил титли с три отбора у нас. И Стойчо Младенов похвали сериозно Гонзо наскоро. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички