"Къде е ЦСКА и къде е Етър?" - Светослав Петров поясни какъв резултат ще бъде успех за "болярите" срещу "армейците"


"Къде е ЦСКА и къде е Етър?" - Светослав Петров поясни какъв резултат ще бъде успех за "болярите" срещу "армейците"
Снимка: Официален сайт на Етър

1420 0

В сряда, 1-ви ноември, Етър Велико Търново е домакин на ЦСКА в отложен мач от 3-тия кръг на Първа лига, който ще стартира в 17:00 часа.

В часовете преди сблъсъка старши треньорът на "болярите" - Светослав Петров, заяви, че равенство срещу "армейците" ще бъде успех за неговия тим, който е на последното 16-о място във временното класиране:

"За отбори като нашия тези мачове са най-сладки. Както за футболистите, така и за феновете и треньорите. Надявам се, че играчите ще успеят да дадат най-доброто от себе си и да успеем да вземем нещо. В нашата ситуация всяка една точка е важна. Равенството също ще бъде успех за нас", заяви Петров пред "Мач Телеграф" и допълни:

"Къде е ЦСКА и къде е Етър в този момент? Както като класиране, така и като точково съотношение, бюджети и т.н. Няма база за сравнение", категоричен бе той.

"Вече може да се каже, че свикнах с обстановката в клуба. Още се напасваме с футболистите, но като цяло всичко е наред. В срещи като предстоящата може всеки да се покаже и докажеш, че имаш качества. Трябва да излязат с чисти глави. Няма какво да губим в тази среща. Всичко се случва".

"Имаме идея и план за мача, но какво ще се случи зависи от тези на терена. Всичко е в техните глави. Настроението в отбора е нормално след победата и два мача без загуба. Трябва да затвърдим това представяне, защото във футбола прекаленото залитане не хубаво. Реално все още нищо не сме постигнали. Все още сме на последното място", каза още Светослав Петров.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Нестор Ел Маестро е решил - връща 27-годишен сред титулярите на ЦСКА във Велико Търново

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички