Кобрата отбеляза 24-ти май с 1200 ученици


Кобрата отбеляза 24-ти май с 1200 ученици

1060 0

Повече от 1200 деца от столичното 125 СОУ "Проф. Боян Пенев” почетоха празника на българската просвета и култура и на славянската писменост в компанията на специален гост - Кубрат Пулев, предаде bTV.

Европейският шампион по бокс в тежка категория за професионалисти сподели светлия празник заедно с учители и ученици в кв. "Младост” и награди най-добре представилите се малчугани през изминалата година.

Под бурните аплодисменти и искрените детски скандирания "Кобра, Кобра”, Пулев, който само преди три седмици победи Дерек Чисора, за да се завърне на върха на Стария континент и да се доближи още повече до претендентското място на световен шампион, пожела на добър час на абитуриентите на училището.

"Честит празник на всички българи! Честит празник на всички учители и ученици! На вас, учители, желая да имате мотивацията и търпението да продължавате да учите децата на България, защото те са нашето бъдеще. Бъдете живи и здрави. За мен е чест да споделя този ден с вас”, заяви Пулев от трибуната.

Близо час боксьорът се снима с всички желаещи и раздаде хиляди автографи на присъстващите деца, родители и преподаватели, а картичките с неговия лик, които бе донесъл да раздаде на учениците, се изчерпаха бързо. На прощаване спортната звезда обеща, че ще дойде пак.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички