Ивелин Попов: Пожелавам си повече победи с фланелката на България


Ивелин Попов: Пожелавам си повече победи с фланелката на България
Снимка: БГНЕС

1366 0

Футболист номер 1 на България Ивелин Попов заяви, че е много щастлив от спечелената награда, но би я заменил за участие с националния отбор на голямо първенство. 

"Щастлив съм и благодаря на хората, които са гласували за мен. Изравних една легенда като Христо Бонев и мога да бъда единствено доволен от този факт. Очаквах до октомври-ноември да спечеля тази награда. След това се разколебах, тъй като не играех редовно. Тази награда обаче не е за месец или два, а за цяла година", каза Попов.

"Футболът е колективен спорт, затова всички тези награди бих ги заменил за едно участие на световно първенство с националния отбор. Конкуренция винаги има, няма как някой на 100% да бъде сигурен първенец. Пожелавам си повече победи с фланелката на България. Тази награда надали ще повлияе на решението на старши треньора на Спартак дали да ме пуска по-редовно, или не. Разочарован съм, че не вкарах гол и не успяхме да прескочим групите в ШЛ”, сподели още Попов, като допълни, че предпочита да остане в Русия. За солиден интерес към него се заговори от страна на Удинезе, но Попето заяви, че с него не се е свързвал никой. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички