Черно море търси 3 точки от Ботев (Пд) с наситена халфова линия


Черно море търси 3 точки от Ботев (Пд) с наситена халфова линия

3365 0

Черно море търси домакински 3 точки от Ботев (Пд) в мача от 14-ия кръг с наситена халфова линия. Двубоят на стадион "Тича" започва в 14,30 часа и ще бъде ръководен от съдията Станислав Тодоров. Никола Спасов обмисля да започне с 6 полузащитници днешния сблъсък с Ботев (Пд). По всяка вероятност "моряците" отново ще действат с трима в отбрана, като малко пред тях ще играе Тодор Паланков, който ще застава до капитана Кирил Котев в моментите, когато отборът се защитава. Пред Паланков ще действат Стенио и Марчин Буркхард, по двата фланга ще играят Матиас Курьор и Иван Коконов, а Бекир Расим ще връзва играта на тима зад гърба на Миро Манолов.

Пред Спасов има дилема дали да пусне в стартовия състав Марк Клок вместо Расим, тъй като холандецът се включи силно срещу Славия за купата, но все пак по-вероятно е да използва юношата на тима. Иначе се очаква наставникът да не рискува с пускането на Симеон Райков като титуляр, макар крилото вече да е възстановен от бронхита, който го измъчваше през последната седмица.

В същото време Мариян Огнянов стресна спортно-техническия щаб на Ботев (Пд). Халфът започна тренировка вчера с основната група в Албена, но малко по-късно напусна заниманието. Той се присъедини към Пламен Николов, който се подготвя индивидуално и също до последно ще е под въпрос. Томас Иршак и Балтанов обаче вече са готови на 100 процента за двубоя на "Тича".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички