Венци Стефанов: Ако Петев остане, това ще бъде самоубийство на националния отбор


Венци Стефанов: Ако Петев остане, това ще бъде самоубийство на националния отбор

1290 0

Президентът на "Славия" и член на Изпълкома Венцеслав Стефанов отправи остра критика към националния селекционер Ивайло Петев и се обяви твърдо против него.

"Ивайло Петев няма място начело на националния отбор", заяви Стефанов пред "България Днес". Бъдещето на Петев ще се решава през декември от БФС, но според информациите той няма да бъде сменен.

"За мен, ако Петев остане, това ще бъде самоубийство на националния отбор. Не знам какво мислят останалите колеги, всеки си има право на мнение", казва още Стефанов. Той напълно подкрепя бойкота от страна на Литекс. "Оранжевите" не пуснаха своите футболисти за лагера в Правец, който ще продължи до 13 ноември.

"След като националния има такъв треньор, е нормално да не си пуснат футболистите. Вижте само какви смешници вика, вместо да види младите момчета. Викнал такива на по 36 г., като единият бил най-бавен в "А" група. Сам си е виновен", казва още Стефанов.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички