Валери Божинов култов след гола си: Класата е вечна


Валери Божинов култов след гола си: Класата е вечна
Снимка: Официален сайт на Ботев Враца

3546 0

Класата е вечна. Това каза Валери Божинов след дебюта си за Ботев (Враца), в който бившият ас на Фиорентина, Ювентус и Манчестър Сити успя да отбележи и гол, въпреки че не беше играл в официален мач почти една година. Нападателят беше доволен след представянето си и изрази надежда, че играта му ще се подобрява с всеки мач, но беше категоричен, че който има необходимите качества, те винаги се проявяват.

"За мен беше важно да тръгна добре, а не само аз, а и отбора. Беше важно да продължим добрата серия на отбора. Беше много здрава борба, зрелищен двубой, всеки от отборите търсеше победата, но равенството е закономерно. Тръгваме си с 1 точка и вече мислим за мача с ЦСКА", започна Божинов интервюто си пред "Диема Спорт".

"Моята цел е да вкарвам голове, но и да подавам и да играя за отбора. Днес ми е първи мач от повече от 11 месеца (официални). За последно играх на 1-и октомври миналата година. Не броя 20-те минути, които играх с Риека. Искам да благодаря на Ботев и Сашо Ангелов, че ми дадоха тази възможност да играя. Така мога да сверя часовника си и да разбера на какво ниво съм.

Класата е вечна. Аз имам всичко, което един футболист трябва да има - не че си правя комплименти. Мога да играя, давам всичко от себе си. Когато се чувстваш добре, трябва да играеш. Исках да играя и за мен е удоволствие отново да съм на терена.

ВИЖТЕ В КАКЪВ ЛУКС ЩЕ ЖИВЕЕ ВАЛЕРИ БОЖИНОВ (СНИМКИ)

На първо място искам да помогна на Ботев и да дам всичко от себе си, за да съберем много точки и отборът да бъде спокоен за бъдещето си. Борбата ще бъде до края, но чисто за себе си искам да увелича нивото си, да подобря играта си - и като голове, и като асистенции. Няма да бъде лесно, но с помощта на отбора и с помощта на всички във Враца нещата ще се подобрят", завърши Божинов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички