Скандален рефер помогна на Славия да стигне до полуфинал за Купата


Скандален рефер помогна на Славия да стигне до полуфинал за Купата
Снимка: БГНЕС

3493 0

Петър Костадинов - съдията на двубоя от четвъртфиналите за Купата на България между Етър и Славия, беше големият "герой" за "белите" при успеха им с 1:3 във Велико Търново. Благодарение на победата, столичани се превърнаха във втория полуфиналист в турнира след Ботев, но главният рефер на срещата със сигурност ще получи жестоки критики за представянето си.

Още в първата минута домакините поведоха с гол на Румен Руменов, който засече отлично центриране на Димо Атанасов. Още в 13' обаче Костадинов отсъди скандална дузпа за Славия за игра с ръка на Пехливанов - такава категорично нямаше, а Иван Минчев реализира за 1:1.

Футбол до края на мача почти не се игра, като положенията и пред двете врати липсваха. В 78' при първата по-остра атака на Славия съдията отново се намеси - дузпа за Славия. Димитров се озова очи в очи с вратаря и успя да го прехвърли преди да се просне на тревата. Топката не стигна до голлинията, но последва съдийски сигнал - дузпа за Славия, реализирана от Димитров.

Последваха 12 минути, в които Андреа Христов и още няколко играчи лежаха по терена за по 1-2 минути, а вратарят на няколко пъти се забави с над минута за изпълнение на аутове и нарушения. Въпреки това очевидно бавене на играта Петър Димитров даде едва 3 минути продължение. В него Етър се опита да натисне, но при една контраатака Ивайло Димитров реализира за 1:3.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички