Опонент на Боби Михайлов е подал сигнал за измами за 10 милиона в БФС


Опонент на Боби Михайлов е подал сигнал за измами за 10 милиона в БФС
Снимка: БГНЕС

2477 0

Кандидатът за президент на БФС Ивайло Дражев обяви пред телевизия "Би Ай Ти", че е подал сигнал за финансови измами във футболната централа в размер на над 10 милиона лева. Злоупотребите са станали в рамките на последните няколко години.

"Искам да стане ясно колко пари са преведени на БФС, дали са нормално осчетоводени, дали са тези, които са посочени във финансовите отчети, защото смятам, че има разминавания. Става дума за разлика от няколко милиона само за последната година, за две години назад са 10 милиона", обясни бившият клубен собственик.

Той сподели и някои от идеите, които смята да прокара, ако спечели изборите за глава на БФС. Приоритет ще му е създаването на отдел, който ще отговаря специално за уговорените мачове. Предвижда и субсидии за всички аматьорски клубове, които развиват детско-юношески футбол. Те ще бъдат между 5 и 10 000 лева на година.

Едно от най-интересните нововъведения на Дражев би могло да бъде промяна на графика за провеждане на Първенството. Той би искал мачовете в Първа лига да се играят занапред между 20 март и 20 ноември.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички