Илиан Илиев: Лудогорец отстъпва, ЦСКА буксува, пожелавам на Левски да стане шампион


Илиан Илиев: Лудогорец отстъпва, ЦСКА буксува, пожелавам на Левски да стане шампион
Снимка: Оф. сайт на Черно море

2775 0

Треньорът на Черно море Илиан Илиев бе доволен след победата над Левски в Първа лига, но заяви, че има и забележки към играта на своя тим. Специалистът похвали съперника за представянето му през второто полувреме и заяви, че пожелава на "сините" да станат шампиони, ако играят както след инкасирания гол.

"Радваме се за трите точки, от играта има какво да се желае, откъм желание - не. Имахме трудности, контузени играчи, а на загрявката и Кононго излезе, но това сплоти отбора. Първото полувреме бяхме по-добри, през второто те показаха класата си. Имахме трудности с първия пас. Аз съм малко максималист и мисля, че винаги може повече, когато бяхме с човек повече, трябваше да покажем повече", анализира сръбският специалист.

ИЛИАН ИЛИЕВ: ПОКАЗАХМЕ ХАРАКТЕР СРЕЩУ ЛЕВСКИ, НО ИМАХМЕ И КЪСМЕТ

"Имаме резерви в това да показваме самочувствие в такива моменти. Хубавото е, че победихме днес, защото след Купата се изписаха неверни неща за нас и сега показахме, че не ни трябва странична помощ, за да победим. Феновете ако продължат така да ни подкрепят, трудно някой ще ни победи тук. Дори грандовете", допълни Илиев.

"Лудогорец дръпна назад, ЦСКА и той забуксува, пожелавам ако Левски играят така, както през второто полувреме, да станат шампиони и да нарушат хегемонията на Лудогорец", заяви специалистът, който е бивш играч и треньор на "сините".

Относно целта на тима и дали тя е място в топ 6 треньорът на "моряците" заяви: "Ние направихме много глупости в някои мачове и сами сме си виновни, че не сме в топ 6 или близо до тройката. Това е важна победа като емоция и самочувствие", каза още той.

Как Давид Яблонски може да доведе до забавяне решаването на вратарския проблем на "Герена" - четете тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички