Дебютен гол на Божинов не стигна на Ботев за победа срещу Витоша


Дебютен гол на Божинов не стигна на Ботев за победа срещу Витоша
Снимка: Оф. сайт на Левски

880 0

Отборите на Ботев (Враца) и Витоша Бистрица завършиха 1:1 в първия двубой от 8-мия кръг на Първа лига. Двубоят бе дебютен за Валери Божинов с екипа на врачани, който откри резултата. Ивайло Лазаров обаче се разписа за домакините за 1:1. 

Резултатът бе открит през първото полувреме с хубаво попадение на Валери Божинов. Той намери топката от границата на наказателното поле, без подготовка, и се разписа за 0:1. 3 минути по-късно нападателят стреля много неточно в аут. 

В 37' "бистришките тигри" върнаха попадението. Кутев пусна извеждащ пас към Ивайло Лазаров, който остана сам срещу вратаря и не сгреши, за да върне отново равенството. До края на първото полувреме и двата тима имаха възможности, но равенството се запази.

В 63' бе първата опасна ситуация за втората част. Иван Вълчанов центрира в наказателното поле на Ботев, където Садула бе оставен непокрит и стреля с глава, но над напречната греда. десет минути по-късно Садула подаде към Лазаров, който центрира, Вълчанов стреля с рамо, но топката премина встрани от левия стълб.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички