Без шеф на съдиите до началото на плейофите


Без шеф на съдиите до началото на плейофите
Снимка: БГНЕС

823 0

Съдийската комисия към Българския футболен съюз ще бъде без шеф до началото на плейофите в родния шампионат, обяви Борислав Михайлов след първото заседание на новия Изпълком на Българския футболен съюз. Редовният сезон в Първа лига приключва този уикенд, с изиграване на двубоите от 26-ия кръг. Плейофната фаза стартират в края на март.

"Трябва да е сериозен човек, авторитетен и да си разбира от работата. Основната тежест ще падне върху мен, защото аз трябва да го предложа. Членовете на изпълкома не могат да гласуват, защото там има президенти на клубове и се получава конфликт на интереси", заяви Михайлов.

"Не са обсъждани имена. За последния кръг от редовния сезон нарядите ще бъдат правени от Кольо Данев, Костадин Стоичков и Йордан Гулев. Преди старта на плейофите има пауза за контролите на националните отбори. През този период президентът ще обяви своето предложение за нов председател на съдийската комисия на останалите членове на Изпълкома", допълни още Павел Колев.

Вече бившият шеф на съдиите Петър Петров подаде оставка на 7 март, а тя бе приета от президента Борислав Михайлов, който допълни, че това е третият път, в който Петров в подал оставка. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички