Хубчев след фиаското: Не бяхме на нивото си и на това на Лудогорец


Хубчев след фиаското: Не бяхме на нивото си и на това на Лудогорец
Снимка: beroe.bg

842 0

Треньорът на Берое Петър Хубчев трудно намери думи да коментира катастрофалната загуба на своя тим в мача срещу Лудогорец, който се очакваше да стане дерби. Специалистът, за когото това бе най-тежката загуба начело на тима, призна, че отборът му не е бил на нивото на съперника.

"Не е приятно да се говори наистина след такава загуба. Колкото и да не ми е приятно, трябва да признаем, че не бяхме на висотата на Лудогорец. Закъснявахме, а освен умората видях един много голям респект у нашите футболисти към Лудогорец. Днес наистина не бяхме на нивото, на което изиграхме последните мачове“, категоричен бе той.

"Ако знаех как, нямаше да допуснем това поражение. Като цяло вината е на треньорите. Може би не сме тренирали правилно. Нормално е да се оправдаем с умора след толкова изиграни мачове, но това е клиширано и не е сериозно", допълни той.

"Случва се понякога. Трудно е да обяснявам и да нося вода от различни кладенци. Има и такива мачове, сега конкретната причина малко трудно ще я намерим. Имахме прекалено голям респект като че ли. Закъснявахме прекалено много, бавно се разиграваше топката. Това са неща, които предпочитам да ги коментирам в съблекалнята, а не пред медиите", продължи Хубчев.

"Влезли сме в тежка серия много отдавна, пределно ми е ясно. Всеки треньор в "А" група казва, че няма лесни мачове. И срещу "Левски" няма да ни е лесно, и срещу Монтана. Нужно е по-сериозно отношение към тренировките до края и още по-сериозно към мачовете", завърши треньорът на "заралии".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички