Томаш се надява на нови попълнения в Берое


Томаш се надява на нови попълнения в Берое
Снимка: БГНЕС

1259 0

"Тренировка за нас и за Созопол. Да им благодарим, че дойдоха. Като динамика, желание и старание съм доволен. Мисля, че тази контрола беше много по-добре отколкото лятото първата контрола", коментира наставникът на Берое Александър Томаш след успеха над Созопол с 3:0.

"Вижда се позиционирането, вижда се движението. Имаше грешки и технически брак и при някои от малките и в подготвителния район. Като цяло положително и съм доволен. Пред младите футболисти предстои много работа и те го знаят. В изграждането на атаката трябва да заемат едни позиции, в момента на атаката трябва да извършват определена работа и когато се защитаваме да заемат съвсем други позиции. Трудно, но ще се случат нещата“, коментира Томаш пред официалния сайт на старозагорци.

"Килези е школуван футболист, но много трябва, за да ме впечатли. Имам много забележки особено във фаза защита. Аз съм наясно в главата си дали ще пътува с нас, но искам да проведа един разговор с него. Надявам се да има нови футболисти, преди да заминем за Турция, но ако не се случи, то там задължително ще привлечем двама души на проби. Спекулации няма да коментирам, както и неща от пресата. Нека тези спекулации за футболисти, които не сме взели също да си останат там“, допълни той.

"Павел Виданов имаше удар в крака, имало е и кръв, но като че ли не е опасно и до 1-2 дни ще отшуми, няма да има проблем с връзки. Ще направим нужното и професионалното да му се направи обстоен преглед, за да избегнем травми, които после могат да му донесат проблеми", завърши Томаш.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички