ЦСКА и Берое не успяха да се победят, "червените" вече са на 10 точки от Лудогорец


ЦСКА и Берое не успяха да се победят, "червените" вече са на 10 точки от Лудогорец
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

3925 0

ЦСКА и Берое не се победиха в среща от 31-ия кръг на Първа лига. Двата тима завършиха 1:1 в Стара Загора, попадението за "червените" отбеляза Станислав Манолев в 55', а Еуженио изравни от дузпа в 64'. Берое вече е само на една точка пред четвъртия Левски, а "червените" са на 10 точки зад лиера Лудогорец.

Първото по-опасно положение бе в 5' след късо разигран корнер от Берое отдясно по атаката. Бригидо пробва шут, но топката попадна право в ръцете на стража на ЦСКА. В рамките на една минута и двата тима имаха претенцуу за дузпа. Първо в 10' Каранга падна в наказателното поле след шпагат на Хаджиев. След това Райнов поиска нарушение заари избутване от Чоржажийски, но сигнал не последва. 

В 14' Станислав Манолев можеше да открие резултата след красиво воле, но топката се удари във външната страна на мрежата. В 20' Еуженио можеше а се възползва от грешка в защитата на "червените", но Черниаскус улови. 3 минути по-късно Каранга направи пропуск, влезна в наказателното поле, но изстрелът му бе прекалено слаб.  

В 34' Педро Еуженио направи невероятен пропуск, от чиста позиция прати топката в аут, а можеше да подаде на Борислав Цонев, който бе напълно сам отляво на него.

След подновяването на играта домакините имаха шанс да открият резултата след грешка в защитата на ЦСКА. Еуженио и притисна Чорбаджийски в битката за висока топка. Бранителят действа не отигра добре с глава, а и вратарят Черниаускас излезе нерезчатено. Еуженио опита шут, а в мига на контакта с кълбото бе леко задържан, но Барт изчисти.

В 55' обаче "червените" откриха след суматоха в наказателното поле от корнер. Първо Александър Георгиев опита силен удар, но тя бе избита, при добавката Манолев не сгреши. 

В 63' съдията свири дузпа за Берое след нарушение срещу Борислав Цонев. Еуженио пък не остави никакъв шанс на Черниаускас и изравни резултата. След попадението играта се накъса, а Стамен Белчев смени и Фернандо Каранга в 71', като напаателят не остана никак доволен от това решение. В 84' Леони опита изстрел от дистанция, който обаче мина покрай гредата. 

ПРЕДИ МАЧА

С ЦСКА за мача днес изобщо не пътуваха контузените Десподов и Малинов. На "Армията" се надяват те да са готови за игра срещу Левски в сряда. Извън групата остана също Укра, който още е в Португалия, както и наказаните бекове Стойчо Атанасов и Джеферсон.

В Берое основните проблеми са свързани с вратарския пост. Титулярният страж Перниш е аут от 11-те заради спукано ребро от мача с Лудогорец. Под рамката ще застане Аргилашки, а резервният вратар - юношата Иван Гошев, ще носи маска, тъй като е с лицева травма.

СТАРТОВИ СЪСТАВИ

Берое: 23. Аргилашки, 3. Желев, 7. Райнов, 8. Охене, 9. Камбуров, 11. Бандаловски, 16. Адамович, 18. Бригидо, 20. Леони, 26. Хаджиев, 77. Еуженио

ЦСКА: 30. Черниаускас, 4. Чорбаджийски, 7. Бланко, 9. Каранга, 10. Алберг, 11. Манолев, 16. Лое, 18. Георгиев, 23. Дюлгеров, 25. Барт, 26. Антов

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички