Камбуров: Както Берое е зависим от мен, така и аз съм зависим от Берое


Камбуров: Както Берое е зависим от мен, така и аз съм зависим от Берое
Снимка: Официален сайт на Берое

993 0

Нападателят на Берое Мартин Камбуров направи интересно изказвани след края на срещата срещу Етър, спечелена от неговия тим с 1:0. Именно Камбуров реализира единственото попадение в мача, а то бе 217-то за футболиста в елита.

"Мачът беше труден. Сега е моментът да поздравя отбора на Етър. Показват, че имат голямо израстване през тази година. Сериозен противник. Имаха положения, но и ние имахме. Играхме с човек повече, но ни липсваха много предпоследния и последния пас. Докрая треперихме. Радващо е, че след фалстарта на пролетния дял на първенството се завърнахме на победния път. На 90% оставаме в първата шестица след тази победа и ще радваме феновете в Стара Загора с мачове срещу Левски, ЦСКА и Лудогорец”, коментира Мартин Камбуров.

"Не искам да се оправдавам, но на треньорите е много трудно. Трима играчи бяха продадени, други трима са трайно контузени, но не искаме да се оправдаваме. Ще даваме всичко от себе си до края. Понякога няма да се получава, понякога ще се получава. Както Берое е зависим от Камбуров, така и Камбуров е зависим от Берое. Предпоследния пас много ни липсва. Имаме играчи, но просто трябва малко концентрация, за да завършваме атаките си. Със сигурност ми липсва Боби Цонев. Няма шест човека, но няма да се оправдаваме. Аз не съм мечтател, аз съм реалист. Всяка година подписвам договор за по една година с идеята да вкарвам по 15-20 гола. Имам мотивацията. Не вярвам, че има треньор, който да се откаже от такъв играч, който вкарва по толкова попадения на сезон. Ако и догодина успея да вкарам толкова, защо не.”

Той коментира и наградата за Футболист на годината, спечелена от Кирил Десподов: "Моето лично мнение е, че Георги Петков трябваше да спечели наградата за Футболист на годината. Не само заради възрастта си, но заради представянето си. Той сам спечели Купата за Славия, но вие журналистите гласувате в крайна сметка".

А какво е мнението на един от шефовете в Берое за Мартин Камбуров - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички