Берое обяви бъдещето на Мартин Райнов


Берое обяви бъдещето на Мартин Райнов
Снимка: Официален сайт на Берое

2087 0

Берое публикува официално съобщение на сайта за бъдещето на своя капитан Мартин Райнов. Старозагорският тим съобщи, че футболистът остава в клуба, като потвърди, че е имало интерес от страна на Левски. Само до няколко дни трансферът му при "сините" изглеждаше сигурен. 

Ето и съобщението в сайта на Берое без редакторска намеса:

Във връзка с дирижираните информации в спортните медии относно евентуален трансфер на капитана на „Берое“ Мартин Райнов в „Левски“ и с цел предотвратяване на всякакви нови спекулации по темата, ръководството на старозагорския клуб информира футболната общественост и най-вече своите фенове, че действително „Левски“ прояви интерес към играча, но Райнов предпочете да остане футболист на „зелените“.

Ние благодарим на Райнов за решението и се надяваме, че като капитан на този отбор ще помогне за постигане на нашите цели. Знаем, че заедно ще бъдем по-силни. Тук е мястото да съобщим на нашите фенове, че ръководството на „Берое“ не желае да се разделя с никой от ключовите играчи в отбора.

Като капитан на „Берое“ Райнов смята, че взе правилното решение, с което да остане лидер на отбора и ще даде всичко от себе си на терена в предстоящите битки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички