Реал Мадрид ще откупи Хоселу, но го насърчава да преговоря и с други отбори


Реал Мадрид ще откупи Хоселу, но го насърчава да преговоря и с други отбори
Снимка: Getty Images

8106 0

Реал Мадрид едва ли си е представял, че при напускането на Карим Бензема миналото лято, то заместникът му ще е Хоселу от Еспаньол. Свикнали на привличането на големи звезди и добре обмислени трансфери, то на "Бернабеу" безспорно бе изненада взимането на 33-годишния нападател.

Той обаче надмина очакванията, които имаше към него, като показа, че може да е от помощ на отбора, изчаквайки шансовете си за изява. Именно той се превърна в герой за отбора в Шампионска лига, класирайки на финал. По всичко изглежда, че Хоселу ще остане при мадридчани, но все пак "Лос Бланкос" го окуражават да изслуша и други оферти.

Хоселу близо до оставане в Реал Мадрид

Хоселу не спира да показва колко е щастлив от шанса да играе в Реал Мадрид

Според "Relevo" Реал ще активира клаузата му за откупуване, която е на стийност 1,5 млн. евро. Не само защото не иска да го пусне, но и защото смятат, че клубът може да изкара повече пари от него. Мадридчани са доволни от неговото представяне, но с идването на Мбапе и Ендрик нещата ще се усложнят за него. Именно и заради това са му казали да изслуша предложенията, които има за него.

За Хосели конкуренцията в никакъв случай не е проблем, като е наясно, че Реал ще играе в 6 надпревари идния сезон. Именно затова ролята на златна резерва го устройва и би останал. Карло Анчелоти също иска да го има в състава си, така че е много вероятно наапдателят да остане на "Бернабеу".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички